MC-delar - All information om MC-delarBegagnade MC-delar

Begagnade MC-delar

Om ni har en äldre MC som var vanlig när den var ny är det relativt enkelt att hitta begagnade MC-delar från en MC-skrot eller på en MC-demontering. Många av MC-delarna på MC-skrotarna år äkta begagnade originaldelar som troligtvis kommer att fungera utmärkt om MC:n har skrotats p.g.a. mindre maskinskada eller krock och inte för att den att helt utsliten.

En del slitagedelar bör inte köpas på en MC-skrot så som bromsar och kedja. MC-batterier kan köpas men mät batterier först.

Många av de begagnade MC-delarna kan vara riktiga fynd i jämförelse med dyra och nya originaldelar. De MC-delar som är billigast i jämförelse med nya MC-delar är ofta de elektroniska styrsystemen.

Var kommer begagnade MC-delar ifrån?

De flesta begagnade MC-delarna kommer ifrån motorcyklar som skrotats och någon MC-skrot har demonterat MC:n. Tyvärr finns det även en del motorcyklar som blivit stulna och slaktade varefter delarna säljs separat. Lätt delar att sälja är hela motorer, däck, lyckor och elektronik.Köpa begagnade MC-delar

Det finns flera som säljer begagnade MC-delar via nätet. De flesta MC-skrotarna lägger de MC-delar som de säljer på sina webbsidor eller på någon allmän sida om motorcykeldelar. Några ställen att hitta begagnade MC-delar på i Sverige är:

Köpa begagnade MC-delar