MC-delar - All information om MC-delarOriginaldelar till motorcykel

Originaldelar till MC

MC-originaldelar är MC-delar som motorcykeltillverkaren eller generalagenten säljer under eget motorcykelns egna namn och dessa originaldelar har blivit godkända enligt MC-tillverkarens specifikationer i syfte att MC:n ska vara fortsatt säker och att inga dåliga MC-delar ska finnas på marknaden. De bästa med originaldelar till MC:n är att de alltid har bra passform och att de är av en hög och bra kvalité och troligtvis de bästa MC-delarna du kan använda till din motorcykel.

De sämsta med helt nya MC-originaldelar är att är dyrare än begagnade MC-original eller piratdelar till MC:n. Om din motorcykel är äldre går det lättare att hitta begagnade originaldelar som mer korresdonderar med MC:n värde än helt nya MC-originaldelarSänka priset på MC-originaldelar

MC-originaldelar

Ifall du anser att priset på en MC-del i originalförpackning kostar alldeles för mycket ska du meddela detta tydligt till MC-affären och till generalagenten. Eftersom generalagenten och MC-butiken lägger på ganska mycket pengar på originaldelarna finns det möjlighet att de sänker priset lite för att ha er kvar som nöjda kunder.

Ofta kan de sänka priset med mellan 10-20% på originaldelen utan vidare, framförallt om du kan informera om vad en alternativ originaldel eller en piratdel som reservdel skulle kosta till MC:n.